Menukaart

 

Bij het aperitief

Kippenreepjes gefrituurd met tartaarsaus  €12

Croque chorizo, mozzarella, pesto  €12

In panko gefrituurde nobashigarnalen met soja en tomaat  €12

Siciliaanse cracker  €14

Croque met truffel en ganzenlever  €18

Bordje «Secreto»  €22

Bordje truffelsalami  €12

 

Voorgerechten

Salade met gemarineerde gebakken kip gelakeerd  €17

Witloof uit volle grond met beenham  €18

Carpaccio van rundsvlees en geitenkaas, truffelvinaigrette  €19

Duo van wildpaté met confituur  €19

Gepocheerd eitje met pata negra, espuma van aardappel en truffel  €20

Mergpijp met een tartaar Piedmontaise en chips €22

Huisgemaakte sushi  €22

Gebakken St.Jacques met crème van aardpeer, jus van oude balsamico  €28

Krokant gebakken kalfszwezeriken met prinsesseboontjes en truffel  €32

Kingcrab met jonge spinazie en espuma van aardappel met truffel en oester  €35

Pomme « Moscovite »  €80

 

Hoofdgerechten   

Piepkuiken met dragonsaus €28

Filet pur van simmenthal met pepersaus €36

Amerikaanse graan gevoederde prime met pepersaus €38

Hertefilet met poivradesaus en schorseneren €38

Fazant « Fine Champagne » €38

Hazenrug « Harlequin » €38

Brandade de morue met pistousaus €28

Slibtong Meunière €30

Bouillabaisse « Chez Bru » €35

Lasagne van kreeft met schaaldierenjus en tijmboter €42

 

Dessert

Dessert van de dag €12

Dame Blanche €10

Appel crumble €12

Sabayon met Amaretto en sinaasappelsap €15

Bordje kaas €15

 
 
 

© Brasserie Bru by Wout Bry & Suzy | Kasteeldreef 2 | 2970 Schilde | T : 03 385 09 85